Refundering af Ungdomskort og periodekort

24. marts 2020

 

Refunderinger

Billetter, periodekort og andre produkter refunderes uden gebyrer i perioden.  

 

Ungdomskort

Ønsker du refusion af dit ungdomskort i forbindelse med lukning af din skole grundet Corona virus skal du sende en mail til post@bat.dk , hvor du oplyser dit navn samt kortnummeret på dit ungdomskort.

 

Refusion udregnes pr. den dato vi modtager din henvendelse og frem til perioden med lukkede uddannelsesinstitutioner, Det er ikke nødvendigt at skrive igen. Udbetalingen sker til din NemKonto umiddelbart efter karantæne-periodens udløb. 

 

Har du betalt for Ungdomskort for 2. kvartal 2020 har Du mulighed for at få hele beløbet refunderet, send mail til post@bat.dk

 

 Hvis du ønsker refusion må du ikke bruge dit ungdomskort i perioden. Gør du det alligevel mister du retten til fuld refusion.

 

OBS: Dit ungdomskort skal fortsat bruges efter karantænen, det er derfor vigtigt, at du gemmer dit kort - det skal ikke klippes i stykker!

 

Pendlerkort på mobil

Hvis du har et pendlerkort på mobil kan du søge refusion ved at sende en mail til post@bat.dk  Du skal angive dit fulde navn og telefonnummer. Refusionen udregnes efter samme vilkår som ovenstående.