Buskørsel under Folkemødet

 

 

BATs ordinære busser kører som normalt under Folkemødeugen 10. - 16. juni 2024, dog med mindre ændringer på rute 1, 2 og 10 nær Allinge.

Se køreplanerne for de berørte ordinære busser her.

 

Find din rejse på rejseplanen.dk

Rejseplanen.dk er opdateret og vi anbefaler, at du benytter denne til at fremsøge de enkelte ruter.
Har du ikke brugt Rejseplanen før, kan du på rejseplanens hjemmeside finde flere oplysninger i artiklen "Sådan bruger du rejseplanen.dk".

Ønsker du Rejseplanen App på din telefon, kan den hentes fra App Store eller Google Play.

 

Ekstra busser indsat

Der er indsat ekstra busser under Folkemødeugen fra 13. - 16. juni 2024. Se turene på Rejseplanen.dk. Ekstra busser er skiltet som rute 7 og 8/Folkemødet.

Se køreplanerne for ekstra busserne (FREDAG) her.

Se køreplanerne for ekstra busserne (LØRDAG) her.

 

Mange gæster øen i folkemøde dagene

Der forventes 60.000 deltagere på årets folkemøde og rigtig mange gæster vores dejlig ø. Det betyder også, at der vil være ekstraordinært tryk på antallet af gæster, som skal transporteres med bus til og fra Folkemødet. Herunder er der også de øvrige passagerer, som normalt tager bussen på Bornholm.

 

BAT har indsat al ledig buskapacitet og har hyret ekstra busser til at transportere de mange gæster, der kommer til Bornholm. Vi opfordrer alle til at have ekstra tålmodighed i disse dage og tage afsted i god tid. Du kommer måske ikke med den første planlagte busafgang grundet mange mennesker, men må vente på næste bus. 

Hvis bussen kører forbi dig, er det ikke fordi vil ikke vil have dig med, men så er det fordi at bussen er fyldt. Vent og tag den næste bus der kommer forbi.

 

Med så mange gæster på øen, både med bus og i bil, må man også forvente at der vil være forsinkelser på busafgangene. Dels er der mange passagerer som skal af og på, men vi kan også være udfordret af den ekstra trafik der kan være på vejene. Vi håber, at I vil tage det med et smil 😊.

 

Vi ønsker alle vores kunder et godt Folkemøde !