Følg Bussen Live...

Rejseplanen 

 

Her kan du følge BAT's busser live - tryk på Rejseplanen logoet. Kortet er udviklet til de nyeste internetbrowsere og hvis du bruger Internet Explorer 8, er der begrænset funktionalitet.

Kortet er under udvikling, og der kan være sket ændringer, som ikke er oplyst her.

De viste busser hentes fra realtidssystemet og kan være et andet sted på ruten end vist på kortet. Derfor er tiderne og positionen forbundet med en usikkerhedsfaktor.

Således vises den sidst registrerede forsinkelse på bussen, og måske kan bussen nå at køre denne forsinkelse ind. Derfor, hvis du skal være sikker på at nå bussen, så stil dig ud til stoppestedet til den tid der er angivet i køreplanen. Der er ingen rejsegaranti hvis bussen kører rettidigt, selvom der er vist en forsinkelse på kortet.

Busserne vist på kortet er både de busser der er udstyret med realtid og uden realtid. De busser der har realtid er vist med et tal i den højre side af markeringen.

Eksempelvis er [ Bus  9 +1 ] markeringen for en bus på rute 9, der er 1 minut efter køreplanen. Hvis der ikke er en talmarkering [ Bus  9 ], er der ikke realtid i bussen og køreplansdata vises.

Ved klik på en bus, vises beregnet afgangstid på næste stoppested på ruten. Hele ruten kan også vises på kortet.