Din bus på Bornholm

Foto

 

Vind en tur i biografen… Send os dit bedste foto af hvordan du bruger bussen. Det kan være skørt, vildt, sødt, festlig, trist, vådt, varmt eller hvad end du synes, der beskriver lige netop, hvordan du bruger bussen. Du vælger også selv, om du tager dit foto i bussen, ved et stoppested, eller noget helt tredje.

 

Vi lægger vægt på selve historien i fotoet, det kreative, det skæve, det lige, dét der fanger øjet og selvfølgelig lægger vi vægt på, at kvaliteten er i orden.

Det skal være et foto, som du selv har taget, det er ikke tilladt at indsende andres fotos.

   

Hvis der er personer på billedet, skal du huske at angive deres fulde navn, alder og telefonnummer, ligesom du selv skal have tilladelse fra de personer der evt. måtte være på fotoet før du må sende det til os. Dette behøver du kun at have mundligt, vi sørger for, at det kommer på skrift bagefter.

Ved at indsende et foto deltager du i konkurrencen, og bekræfter, at du har taget billedet og dermed har rettighederne, men du bekræfter også at andre personer på billedet har accepteret, at de indgår.

BAT vil blandt de indsendte fotos udvælge et mindre antal, der vil blive brugt til markedsføring.

For udvalgte fotos gælder, at indsenderen kontaktes, ligesom eventuelt øvrige medvirkende på udvalgte fotos kontaktes, og fotograf samt evt. medvirkende skal derefter underskrive en rettighedserklæring før vi kan bruge dit foto i vores markedsføring. Det er derfor vigtigt, du husker at skrive navn, alder og telefonnummer på alle, der deltager på fotoet! Deltagere under 18 år, skal ud over at skrive under på en rettighedserklæring også have tilladelse fra deres værge/forældre før vi kan anvende et foto til markedsføring. BAT anvender altså ikke dit foto, før alle betingelser er opfyldt, så skulle du selv eller en eller flere medvirkende på fotoet fortryde, vil billedet blot blive slettet.

Men bliver dit foto valgt, og opfylder det betingelserne for at vi kan anvende det i vores markedsføring, kvitterer vi naturligvis med en tur i biografen til både fotograf og alle personer på fotoet. De udvalgte fotos vil kunne ses på www.bat.dk fra d. 15. november.

 

Du må gerne indsende flere fotos, men kun ét foto ad gangen. Send foto til LN@BAT.DK

Oplys dit navn og alder. Du må gerne give fotoet en titel og skrive en kort kommentar til.

Sidste frist for indsendelse er d. 1. november 2017 klokken 12.00 Indsendte fotos der ikke vælges vil efterfølgende blive slettet, der sendes en mail til afsenderen med besked, når fotoet er slettet.

Vilkår og betingelser